Adrijana Efremova, 30 god, IT Project assistant

Zoranu sam kontaktirala preko njenog web sajta jer mi je bila potrebna pomoć. Moj problem je bilo samopouzdanje na poslu, a i privatno.

Zorana je divna osoba i profesionalac. Ona je svojom pozitivnom energijom i harizmom, uz moć i znanja NLP-a, uspela da mi pomogne da otkrijem sebe i da probudim i ojačam svoje samopouzdanje. Znala je uvek da ponudi različite opcije i vežbe da bi se postigao očekivan rezultat.

Naravno, svako ko se odluči za NLP Coaching treba da bude spreman da radi na sebi. Uz Zoranu sam naučila da mogu upravljati svojom unutrašnjom energijom i svojim mislima, i da je sve u mojim rukama – ja  imam tu moć i kontrolu da uradim sve što želim i kad god želim!

Ja se danas osećam preporođeno. Sad znam ko sam i nije bitno gde i sa kim sam, jer sam svesna koliko vredim. I dalje radim na sebi i koristim vežbice koje mi je Zorana preporučila.

I za kraj, ako se nalazite u nekom neobičnom periodu života, želite da otkrijete sebe i svoju svrhu ili imate bilo kakvi problem koji vas muči – nemojte se dvoumiti nego potražite pomoć, a Zorana će da se pobrine da vam ulepsa život i poboljša vaše stanje.

Hvala ti draga Zorana na svemu!

Dragana Vasić, 39 god, Finansijski konsultant

Nalazila sam se na velikoj životnoj raskrsnici. Bilo je potrebno pomiriti velike konflikte koje sam nosila u sebi i doneti prave odluke za budućnost.

Videla sam neke Zoranine objave na Instagramu i jedna me je posebno inspirisala da napravim prvi korak i da joj se obratim. To je bila moja najbolja odluka, nakon više godina kretanja u začaranom krugu negativnih emocija. Sada se osećam slobodno i radosno, kao da sam sa sebe zbacila ogromni teret koji sam dugo nosila.

Imam volju i motivaciju da volim, da stvaram i da se družim. Uživam u svom novom ja, smejem se, pravim hrabre korake napred i dugujem veliku zahvalnost na podršci i ljubavi mom divnom kouču, Zorani Spasojević.

Marko Petrović, 43, pravnik

„Pre tri godine rekao sam zauvek ’zbogom’ nezdravom načinu života i lošim navikama: cigaretama, alkoholu, kafanama, negativnom okruženju… Nošen velikim entuzijazmom, nisam posustao i održao sam obećanje dato sebi. Nažalost, za ovu moju korenitu promenu izostala je podrška koju sam očekivao od porodice, prijatelja, saradnika,okoline. Želeli su onog starog, dobro poznatog Marka. Osećao sam se jako loše, odbačeno i neprihvaćeno. Mučili su me unutrašnji konflikti.

Tada sam, na moju veliku sreću i zadovoljstvo, pronašao Zoranu, zainteresovao sam se za njen rad. Svojim pristupom i znanjem, na sesijama koje je odlično vodila, postao sam svestan sopstvene sreće i svojih vrednosti.

Zorana, hvala ti što si mi pomogla da ostanem na dobrom putu. Osećam se zdravo, ispunjeno i srećno, u miru sa samim sobom.

Svima koji žele da naprave veliko spremanje u svom životu, preporučujem rad sa Zoranom!“