Zdravo! Hvala Vam što se interesujete za life coaching, izuzetno progresivan metod razvoja ličnosti!

Ja sam Zorana Spasojević, NLP Master i profesionalni Life Coach.

Živim u Beogradu sa suprugom Srđanom i naša dva sina, Igorom (10) i Milutinom (6).

A zašto baš ova slika ilustruje stranicu o meni? Razlog je jak. Moj heroj iz detinjstva, moj deka Janko, zvao me je „Lane dekino“. On je bio moj kouč – bezrezervna podrška i vetar u leđa, onaj koji je iskreno verovao da mogu sve.

a

MOJA RADNA BIOGRAFIJA

  • Studirala sam fotografiju i grafički dizajn na beogradskom Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna.
  • Radila sam kao grafički dizajner i art direktor u advertajzing agenciji McCann Erickson u Beogradu.
  • Bila sam osnivač, vlasnik i generalni direktor kompanije koja se 12 godina bavila plasmanom i prodajom na malo i veliko čuvenog nemačkog brenda veša i kupaćih kostima, Triumph International, kao i drugih poznatih robnih marki: Wonderbra, DIM, Playtex, Maryan Mehlhorn, Primadonna, Watercult, Lidea i Charmline.
  • Najveći projekat, koji sam realizovala sa svojim suprugom, bio je Minicity – kreativni dečji grad, koji je na prostoru od čitavih 2000 m2 u Robnoj kući “Beograđanka” radovao, zabavljao i edukovao decu iz cele Srbije na veoma inovativan način. Bila sam na poziciji kreativnog i programskog direktora i vodila sektor Animacije koji je brojao 40 mladih osoba. Sve o gradiću Minicity, kreiranom srcem, možete saznati ovde.

a

KAKO SAM POSTALA LIFE COACH?

Čvrsto verujem da biti dobar coach osim školovanja podrazumeva i proći intenzivan put ličnog razvoja i promene.

Neuspeh Minicity-ja u Beogradu bio je za mene ogroman emotivni, profesionalni i finansijski gubitak koji je loše uticao na mnoge aspekte mog života.

Vođena ogromnom željom da se izborim za promenu perspektive i fokusa, i da napredujem kao osoba, naučila sam da budem zahvalna na svim lepim i ružnim iskustvima koja su me gradila kao ličnost.

Jednom prilikom gledala sam inspirativan intervju gđe Slavice Squire, potpredsednice European Coaching Association – ECA, osnivača prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije u regionu. Tada sam donela odluku i započela školovanje na NLP Institutu, a ubrzo spoznavši svoju životnu svrhu, upisala sam i Coaching Akademiju. Moj izbor je neprekidni razvoja i usavršavanje… i srećna sam zbog svega što na tom putu otkrivam!

Pridružite mi se!

Moja svrha je da osnažim i podržim ljude na putu životnih promena koje će ih nagraditi slobodom, obiljem, radošću i sjajnim odnosima.

Moj rad na sebi, a zatim i profesionalno usmerenje na poziv life coacha su i najvažnije lične odluke koje sam donela. Coaching je profesija od koje se raste. Ona nagrađuje svakim novim susretom sa klijentima, i inspiriše svakom novom pozitivnom promenom.

a

A sada, moj fokus je potpuno na VAMA! Zakažite svoju prvu, besplatnu, koučing sesiju i dođite da porazgovaramo!